Babyopvang in Westdorpe en Philippine

Bij ons kunt u terecht voor babyopvang in Westdorpe en Philippine. Bij Natuurkidz bevorderen wij graag al op vroege leeftijd de taal- en spraakontwikkeling. Wij zijn gecertificeerd in Babygebaren waardoor wij ons onderscheiden van andere soorten kindercentra. Het is enorm belangrijk dat baby’s zich emotioneel veilig voelen, wij bieden ze dan ook een veilige en rustige omgeving.
24 uur per dag beschikbaar
Weekendopvang
Ervaren in Babygebaren

Inschrijven

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.
 

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Babygebaren bij de babyopvang in Philippine en Westdorpe

Wij leren de baby’s bij onze opvang Babygebaren aan. Kinderen beginnen over het algemeen met praten als zij tussen een jaar en anderhalf jaar oud zijn. Wel zijn zij al eerder in staat om cognitief te communiceren. De baby verbindt bepaalde woorden aan voorwerpen en handelingen. Uw baby geeft duidelijk aan waar hij of zij behoefte aan heeft. Met behulp van de gebaren start een kind zelf een gesprek of neemt het deel aan een lopend gesprek. Door onze Babygebarencursus voor ouders kunt u ook thuis oefenen met uw baby. Wij hebben naast een babyopvang ook een flexibele kinderdagopvang op onze locaties in Westdorpe en Philippine. Kinderen van verschillende leeftijden kunnen dan ook bij ons terecht, bijvoorbeeld bij onze weekendopvang. Daarnaast verzorgen wij in Westdorpe ook peuteropvang.

Officiële BoekStart in de kinderopvang in Philippine

Baby’s krijgen op de babyopvang in Philippine te maken met een BoekStart. Wij zijn een officiële locatie van BoekStart. Met het programma komen baby’s op heel jonge leeftijd in aanraking met boeken. Hierdoor ontwikkelen zij een voorsprong die voordelig is voor de rest van hun verdere leven. Samen met de leidsters bekijken de baby’s verschillende boekjes en horen zij versjes, waar zij uiteindelijk bekend mee worden.

Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd in de babyopvang in Philippine of Westdorpe? Vul ons inschrijfformulier in voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor een kennismaking. Bel voor meer informatie over de babyopvang in Westdorpe naar 0115-450605. Onze babyopvang in Philippine is te bereiken door te bellen naar 0115-491530.

Natuurkidz