Een rondleiding bij ons kinderdagverblijf

Een rondleiding bij een kinderdagverblijf is verstandig om te verzekeren dat uw kind op de juiste plek terechtkomt. Bij Natuurkidz begrijpen we hoe belangrijk het is dat uw kind zich thuis voelt. Tijdens een rondleiding bij een van onze vestigingen in Westdorpe en Philippine krijgt u een duidelijk beeld van onze dagelijkse routines. U ervaart de interactie tussen onze medewerkers en de kinderen en de veilige en stimulerende omgeving die we bieden. Een rondleiding bij ons kinderdagverblijf biedt u de perfecte gelegenheid om de sfeer en faciliteiten te ervaren.

Wilt u een rondleiding door onze kinderopvang?

Inschrijven

Weekendopvang op zaterdag
Op verschillende locaties
Gezonde kinderopvang

Waarom kiezen voor een rondleiding bij een kinderdagverblijf?

Met een rondleiding bij ons kinderdagverblijf krijgt u direct inzicht in onze aanpak en de dagelijkse routine die uw kind zal ervaren. Zoals waar uw kind gaat spelen, leren en groeien. U ziet tijdens de rondleiding hoe de kinderen interactie hebben met elkaar en met onze gekwalificeerde begeleiders, en hoe de veiligheidsvoorzieningen zijn geïmplementeerd. Bovendien krijgt u een beeld van de hygiëne, de speelruimtes binnen en de natuurtuin. Deze transparantie helpt u om een geïnformeerde keuze te maken, zeker wetend dat uw kind in goede handen zal zijn bij onze gezonde kinderopvang.

Inschrijven

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleefd in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.

 

 De Kreekels

De vlinders

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Plan uw rondleiding in

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om een rondleiding in te plannen bij een van onze locaties. Ontdek hoe wij bijdragen aan de ontwikkeling en het welzijn van elk kind. Ervaar zelf waarom zoveel ouders vertrouwen hebben in de zorg en expertise van ons kinderdagverblijf.

Natuurkidz