Wie zijn wij?

Het team van kinderopvang Natuurkidz

Wie zijn wij?

Het team van kinderopvang Natuurkidz!

Mandy

Mijn naam is Mandy de Baere, eigenaar van Natuurkidz. Als jongensmoeder en trotse tante van allemaal meiden, ben ik altijd bezig geweest met jonge kinderen. Ik ben mijn opleidingen in de zorg begonnen en overgestapt naar de opvang. Binnen Natuurkidz ben ik niet enkel eigenaar maar ook Pedagogisch coach. Op deze manier kan ik coachend leidinggeven aan de collega’s en groepen.

Mijn taken bestaan vooral uit administratief werk, aansturen en zo nu en dan eens invallen op de groep of mee op een uitstap.

Birgit

Mijn naam is Birgit van Sabben, mede-eigenaar van locatie Rupsje Nooitgenoeg. Voorheen ben ik jaren werkzaam geweest als gastouder en 10 jaar geleden de overstap gemaakt naar zelfstandig kinderopvang. Als moeder van een volwassen zoon, en pleegmoeder zou je kunnen zeggen dat voor kinderen zorgen met de paplepel is ingegoten.

Op de locatie ben ik babyspecialist en docent babygebaren, mijn passie gaat uit naar de opvang voor de allerjongsten en het draaien van de peutergroep. Kinderen een uitdaging bieden en met veel plezier een dag laten ontwikkelen, ontdekken en groeien, dit het liefste in de natuur.

Ik werk fulltime op de groep, meestal 3 volle dagen en ook in het weekend.

Virginia

Ik ben Virginia, vanaf klein meisje heb ik altijd gezegd dat ik later in de kinderopvang wilde gaan werken. Het werken met kinderen is echt mijn passie, er is geen een dag hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat kinderen een veilige en geborgen omgeving hebben om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

Ik draai elke groep binnen ons kinderdagverblijf met plezier, met de BSO op avontuur en ontdekking tijdens de natuur BSO, de Peuters uitdaging bieden en het werken met de allerkleinste als Babyspecialist. Een dag is voor mij echt geslaagd als de kinderen met een glimlach naar huis toe gaan!

In mijn vrije tijd geniet ik van gezellig samen zijn met mijn vrienden of familie, lekker met wat hapjes en drankjes. Ook geniet ik van tijd doorbrengen met mijn hondjes en lekker even een stuk te gaan wandelen.

Kimberly

Omdat het fijn is om kennis te hebben bij wie u uw kinderen achterlaat stel ik mij kort even voor. Mijn naam is Kimberly, of in het kort Kim, geboren te Gent in 1995 en nu woonachtig in Philippine. Ik werk normaal 3 tot 4 volle dagen in de week op de groep van Rupsje Nooitgenoeg. Daarnaast heb ik mijn mentortaken die ik met veel plezier vervul. De AvonturenBSO is mijn project binnen de opvang waar ik met veel energie een mooi programma samenstel om met de kinderen de natuur te ontdekken.

Ik heb in België gestudeerd en daar mijn diploma’s voor de kinderopvang behaald, deze heb ik verder aangevuld in Nederland met de opleiding GPW-niveau 4. Ik vind het zelf heel belangrijk om steeds bij te leren en probeer daarom zoveel mogelijk opleidingen en cursussen te volgen die mijn kennis verrijken. Na mijn diplomering heb ik mij o.a. verdiept in het werken met baby’s, door het behalen van mijn diploma ‘Debabyspecialist’ mag ik dan ook zeggen dat mijn kennis specialistisch is op het gebied van deze doelgroep. Ik werk bij Natuurkidz, omdat hier mijn grote liefde voor kinderen, de rust van natuur en mijn eigenheid er in kwijt kan. Het leuke aan Rupsje Nooitgenoeg specifiek is dat alle leeftijden met elkaar in contact komen, zo kunnen we allemaal van elkaar leren en ontwikkelen!

Naast mijn werk bij Natuurkidz ben ik nog gepassioneerd in de schoonheidszorg. Hiervoor heb ik ook een diploma en een aantal specialisaties. Ook ben ik soms aan de slag als make-upartist.

Mocht u vragen hebben aarzel ze niet op ze te stellen. Ik denk graag met je mee!

Keshia

Graag wil ik me even voorstellen,
Ik ben Keshia de Krijger- Chinitor. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Westdorpe. In onze vrije tijd gaan we op pad met ons gezien, we houden leuke uitjes en samen zijn met vrienden en familie.

Als klein meisje wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Ik geniet ervan om kinderen spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich geboren en veilig voelen. Elke dag is anders en dat maakt het werken met kinderen juist zo leuk.

Ik ben voornamelijk werkzaam op de peutergroep. Waar ik met veel liefde de peuters help ontwikkelen en leren maar waar we voornamelijk heel veel plezier hebben met elkaar.

Britta

Hoi, mijn naam is Britta de Vries.
Ik ben sinds 2008 werkzaam in de kinderopvang.
Ik woon samen met mijn man in IJzendijke.
Ik heb ook twee dochters, maar die zijn al volwassen en hebben al hun eigen gezinnetje.

Sinds 2020 werk ik bij het ‘t Kreekeltje en ben ik werkzaam op de babygroep.
Dit doe ik met veel plezier en liefde voor dit mooie beroep.
Wie weet zien wij elkaar op de babygroep.

Rebecca

Hoi allemaal!
Mijn naam is Rebecca en ik ben werkzaam als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en beleidsmedewerker. Ik werk op onze locaties in Westdorpe, u zult mij voornamelijk zien op de peutergroep en buitenschoolse opvang. Samen met Mandy ben ik verantwoordelijk voor het beleidswerk van ’t Kreekeltje en Rupsje Nooitgenoeg.

Daarnaast volg ik de opleiding Pedagogisch Professional Kind en Educatie (PPKE) op de HZ, deze opleiding zal 2 jaar duren. Na deze opleiding heb ik mij nog meer verdiept in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar.

Samen met mijn vriend, hond en andere huisdieren woon ik in Oostburg. Wanneer ik niet aan het werken of studeren ben, houd ik me bezig met verschillende hobby’s, of lekker wandelen met onze hond.

Wat voor mij het werk in de kinderopvang zo mooi maakt, is het contact met de kinderen, ouders en andere professionals. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien en bloeien, en dat ik hun daarbij mag ondersteunen en begeleiden. De blije gezichten of een dikke knuffel maken mijn dag fantastisch.

Mochten er nog vragen zijn, dan mag u die uiteraard altijd stellen!

Tot ziens,

Liefs, Rebecca

Danielle

Laat ik me even voorstellen, ik ben Daniëlle en ik woon in Philippine. Ik heb de opleiding kindprofessional niveau 4 afgerond waarbij ik stagegelopen heb bij Rupsje. Ik voelde me meteen erg thuis in het team en hun manier van werken bevalt me.

De ontwikkeling en gedragingen van kinderen vind ik erg fascinerend daarom volg ik nu de opleiding pedagogisch professional kind en educatie op het HZ in Vlissingen. Mijn passie ligt echt bij kinderen, van kleins af aan heb ik altijd voor andere kinderen gezorgd. Hopelijk heb ik met dit korte stukje een beetje laten zien wie ik ben.

Nadia

Hallo ik ben Nadia van der Heiden en kom uit Terneuzen, hier woon ik samen met mijn vriend en onze halve dierentuin. Naast onze 4 katten en ons konijn hebben we veel verschillende vissen en een aantal minder gebruikelijke huisdieren.

Sinds september 2021 kom ik het team versterken op “Rupsje Nooitgenoeg” en “de Kreekels”. Ik ben graag buiten, houd van bijna alle dieren en het ontdekken van alles in de natuur, dit draag ik ook graag uit naar de kinderen en zal ook actief zijn binnen het team van “Natuurkidz”.

 

Ik kijk er erg naar uit om mijn kwaliteiten en ambities in te zetten en hier met z’n allen vooral veel plezier te maken.

Jaqueline

Tanja

Hallo, mijn naam is Tanja en ik ben BPV coördinator bij Natuurkidz.

Door mijn achtergrond als MBO docent heb ik jaren aan de onderwijs kant gestaan. Het leuke is nu dat ik de studenten mag begeleiden in hun ontwikkeling op de werkvloer.

Naast mijn werkzaamheden hier, hebben mijn man en ik 3 kinderen, werk ik graag met bloemen, ben ik vrijwilliger bij Scouting, loop ik graag obstacle runs en doe aan modern ballet.

Celine

Hallo, laat ik mij even voorstellen aan u!

Mijn naam is Celine en geboren en woonachtig in Terneuzen samen met mijn vriend, zoontje (2021) en hondje. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij Natuurkidz. Ik voelde me al snel onderdeel van het team, wat erg fijn is en wat het werken natuurlijk ook superleuk maakt. Ook vind ik het super om te zien hoe de kinderen het hier naar hun zin hebben.

Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk ondersteunde en administratieve taken zijn.

Wanneer ik niet aan het werken ben, ga ik graag op pad met mijn familie, ben ik lekker veel bezig met mijn zoontje, hou ik van lekker eten en loop ik graag een stuk met onze hond.

Wie weet tot horens of tot ziens!

Marleen

 

Shandro

 

Joanna

 

Diana

 

Lars

 

 

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.

 

 

De Kreekels

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg