Wie zijn wij?

Mandy

Mijn naam is Mandy de Baere, eigenaar van Natuurkidz. Als jongensmoeder en trotse tante van allemaal meiden, ben ik altijd bezig geweest met jonge kinderen. Ik ben mijn opleidingen in de zorg begonnen en overgestapt naar de opvang.

Binnen Natuurkidz ben ik niet enkel eigenaar maar ook Intern Begeleider ( ib’er) en Pedagogisch coach. Op deze manier kan ik coachend leidinggeven aan de collega’s en groepen.

Mijn taken bestaan vooral uit administratief werk, bewaken van de interne zorgstructuur, aansturen van collega’s en zo nu en dan eens invallen op de groep of mee op een uitstap.

Birgit

Mijn naam is Birgit van Sabben. Voorheen ben ik mede-eigenaar geweest van locatie Rupsje Nooitgenoeg en sinds 1 januari 2024 in dienst bij Natuurkidz. Daarvoor ben ik jaren werkzaam geweest als gastouder en jaren geleden de overstap gemaakt naar zelfstandig kinderopvang. Als moeder van een volwassen zoon, en pleegmoeder zou je kunnen zeggen dat voor kinderen zorgen met de paplepel is ingegoten.

Op de locatie ben ik babyspecialist en docent babygebaren, mijn passie gaat uit naar de opvang voor de allerjongsten en het draaien van de peutergroep. Kinderen een uitdaging bieden en met veel plezier een dag laten ontwikkelen, ontdekken en groeien, dit het liefste in de natuur.

Sinds 2024 ben ik erkend en opgeleid draagconsulent. Vanuit Natuurkidz is er een aanbod om gebruik te maken van mij als consulent. Hierover later meer.

Ik werk fulltime op de groep, meestal 3 volle dagen en ook in het weekend.

Virginia

Ik ben Virginia, vanaf klein meisje heb ik altijd gezegd dat ik later in de kinderopvang wilde gaan werken. Het werken met kinderen is echt mijn passie, er is geen een dag hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat kinderen een veilige en geborgen omgeving hebben om zichzelf te kunnen ontwikkelen.

Ik draai elke groep binnen ons kinderdagverblijf met plezier, met de BSO op avontuur en ontdekking tijdens de natuur BSO, de Peuters uitdaging bieden en het werken met de allerkleinste als Babyspecialist. Een dag is voor mij echt geslaagd als de kinderen met een glimlach naar huis toe gaan!

In mijn vrije tijd geniet ik van gezellig samen zijn met mijn vrienden of familie, lekker met wat hapjes en drankjes. Ook geniet ik van tijd doorbrengen met mijn hondjes en lekker even een stuk te gaan wandelen.

Sinds 2024 ben ik assistent leidinggevende voor de locaties in Westdorpe.

 

Kimberly

Omdat het fijn is om kennis te hebben bij wie u uw kinderen achterlaat stel ik mij kort even voor. Mijn naam is Kimberly, of in het kort Kim, geboren te Gent in 1995 en nu woonachtig in Philippine. Ik werk normaal 3 tot 4 volle dagen in de week op de groep van Rupsje Nooitgenoeg. Daarnaast heb ik mijn mentortaken die ik met veel plezier vervul. De AvonturenBSO is mijn project binnen de opvang waar ik met veel energie een mooi programma samenstel om met de kinderen de natuur te ontdekken.

Ik heb in België gestudeerd en daar mijn diploma’s voor de kinderopvang behaald, deze heb ik verder aangevuld in Nederland met de opleiding GPW-niveau 4. Ik vind het zelf heel belangrijk om steeds bij te leren en probeer daarom zoveel mogelijk opleidingen en cursussen te volgen die mijn kennis verrijken. Na mijn diplomering heb ik mij o.a. verdiept in het werken met baby’s, door het behalen van mijn diploma ‘Debabyspecialist’ mag ik dan ook zeggen dat mijn kennis specialistisch is op het gebied van deze doelgroep. Ik werk bij Natuurkidz, omdat hier mijn grote liefde voor kinderen, de rust van natuur en mijn eigenheid er in kwijt kan. Het leuke aan Rupsje Nooitgenoeg specifiek is dat alle leeftijden met elkaar in contact komen, zo kunnen we allemaal van elkaar leren en ontwikkelen!

Naast mijn werk bij Natuurkidz ben ik nog gepassioneerd in de schoonheidszorg. Hiervoor heb ik ook een diploma en een aantal specialisaties. Ook ben ik soms aan de slag als make-upartist.

Mocht u vragen hebben aarzel niet om ze te stellen. Ik denk graag met je mee!

Sinds 2024 ben ik assistent leidinggevende voor de locaties in Philippine. 

Keshia

Graag wil ik me even voorstellen,
Ik ben Keshia de Krijger- Chinitor. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Westdorpe. In onze vrije tijd gaan we op pad met ons gezien, we houden leuke uitjes en samen zijn met vrienden en familie.

Als klein meisje wist ik al dat ik met kinderen wilde werken. Ik geniet ervan om kinderen spelenderwijs te stimuleren in hun ontwikkeling. Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich geboren en veilig voelen. Elke dag is anders en dat maakt het werken met kinderen juist zo leuk.

Ik ben voornamelijk werkzaam op het dagverblijf. Waar ik met veel liefde de baby’s help ontwikkelen en leren maar waar we voornamelijk heel veel plezier hebben met elkaar.

Britta

Hoi, mijn naam is Britta de Vries.
Ik ben sinds 2008 werkzaam in de kinderopvang.
Ik woon samen met mijn man in IJzendijke.
Ik heb ook twee dochters, maar die zijn al volwassen en hebben al hun eigen gezinnetje.

Sinds 2020 werk ik bij het ‘t Kreekeltje en ben ik werkzaam op de babygroep.
Dit doe ik met veel plezier en liefde voor dit mooie beroep.

Vanaf september 2024 zal ik mijn rol binnen Natuurkidz gaan invullen op de HR afdeling. Daarnaast zal ik blijven invallen op dagverblijf ’t Kreekeltje. 

Rebecca

Hoi allemaal!
Mijn naam is Rebecca en ik ben werkzaam als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en beleidsmedewerker. Ik werk op onze locaties in Westdorpe, u zult mij voornamelijk zien op de peutergroep en buitenschoolse opvang. Samen met Mandy ben ik verantwoordelijk voor het beleidswerk van ’t Kreekeltje en Rupsje Nooitgenoeg.

Inmiddels heb ik de opleiding Pedagogisch Professional Kind en Educatie (PPKE) op de HZ met goed gevolg afgerond. Na deze opleiding heb ik mij nog meer verdiept in de ontwikkeling van kinderen in de leeftijd van 0-14 jaar en ligt mijn specialisatie bij de peuter-kleuterleeftijd. 

Samen met mijn vriend, hond en andere huisdieren woon ik in Oostburg. Wanneer ik niet aan het werken of studeren ben, houd ik me bezig met verschillende hobby’s, of lekker wandelen met onze hond.

Wat voor mij het werk in de kinderopvang zo mooi maakt, is het contact met de kinderen, ouders en andere professionals. Ik vind het geweldig om de kinderen te zien groeien en bloeien, en dat ik hun daarbij mag ondersteunen en begeleiden. De blije gezichten of een dikke knuffel maken mijn dag fantastisch.

Mochten er nog vragen zijn, dan mag u die uiteraard altijd stellen!

Vanaf 2023 ben ik locatie verantwoordelijke voor Olleke bolleke. 

 

Danielle

Ik ben Daniëlle Strooband en ik woon in Hulst. 

Ik heb de opleiding kindprofessional niveau 4 afgerond waarbij ik stage gelopen heb bij Rupsje. 
Ik voelde me meteen erg thuis in het team en hun manier van werken bevalt me. 
Ik werk niet alleen door de weeks op de groep maar ook in het weekend! 
Mijn passie ligt echt bij kinderen, van kleins af aan heb ik altijd voor andere kinderen gezorgd.

Sinds 2023 ben ik verantwoordelijk voor de peutergroep bij Rupsje Nooitgenoeg.

Nadia

Hallo ik ben Nadia van der Heiden en kom uit Terneuzen, hier woon ik samen met mijn vriend en onze halve dierentuin. 

Sinds september 2021 kom ik het team versterken op “Rupsje Nooitgenoeg” en “de Kreekels”. Ik ben graag buiten, houd van bijna alle dieren en het ontdekken van alles in de natuur, dit draag ik ook graag uit naar de kinderen en zal ook actief zijn binnen het team van “Natuurkidz”.

 

Ik kijk er erg naar uit om mijn kwaliteiten en ambities in te zetten en hier met z’n allen vooral veel plezier te maken.

Jacqueline

Even voorstellen!       

Ik ben Jacqueline van den Bent, getrouwd en heb 4 kinderen. 

Ik werk bij Rupsje als zweminstructrice en geef al 30 jaar zwemles.

Het is een uit de hand gelopen hobby, waar ik nog heel veel plezier aan beleef en ook blij dat ik dit bij Natuurkidz mag doen.Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich vrij durven bewegen in het water op een speelse manier mogen leren zwemmen. We bieden dit aan op een ontspannen manier en op tempo van het kind. Met enige regelmaat zie je mij ook op de groepen, dan leer ik de kinderen op een andere manier kennen en zij mij.

 

Ik werk hiernaast nog in de gehandicaptenzorg en ben bezig met een opleiding social-worker niveau 4 en hoop dit over 1,5 te volbrengen. Mijn hobby’s zijn quilten en met mijn honden werken. Wandelen aan de zee daar geniet ik erg van, lekker uit te waaien en even mijn hoofd leeg maken. 

 

Tanja

Net zoals mijn collega’s stel ik mij graag even voor, ik ben Tanja Platschorre – Taalman. 

Mijn belangrijkste taak binnen het team is dat ik de studenten die bij ons stage lopen of collega’s die naast hun werkzaamheden nog een opleiding volgen mag begeleiden / coachen. Ik onderhoud het contact met de verschillende mentoren en kijk binnen de groepen hoe we samen een goed leerklimaat kunnen creëren.  Door mijn achtergrond als MBO docent heb ik jarenlang aan de onderwijs kant gestaan. Dat ik nu stagiaires en collega’s mag begeleiden in hun ontwikkeling op de werkvloer vind ik dan ook ontzettend leuk!

 

Naast dat ik dus de stagiaires en lerende collega’s begeleid ben ik er ook voor eventuele nieuwe collega’s en ons bestaande team. Als pedagogisch coach die niet verbonden is aan een groep kan ik samen met mijn collega’s werken aan hun persoonlijke ontwikkeling maar ook van een heel team. 

Hoewel ik niet als collega op de groep sta, zou het zomaar kunnen voorkomen dat ik een dagdeel op een groep ben om een collega of stagiaire te observeren. Er zijn dan ook al verschillende kinderen die mij hierdoor al aardig kennen! 

 

Ik zelf woon samen met mijn man en 3 kinderen in Westdorpe. Naast mijn werk voor Natuurkidz heb ik een bloemenatelier, ben ik vrijwilliger bij Scouting, loop ik met mijn man graag obstacle rusn en doe ik aan modern en klassiek ballet.

 

Celine

Hallo, laat ik mij even voorstellen aan u!

Mijn naam is Celine en geboren en woonachtig in Terneuzen samen met mijn vriend, 1 zoontje (2021), en 1 zoontje (2023) en hondje. Sinds juli 2021 ben ik werkzaam als administratief medewerker bij Natuurkidz. Ik voelde me al snel onderdeel van het team, wat erg fijn is en wat het werken natuurlijk ook superleuk maakt. Ook vind ik het super om te zien hoe de kinderen het hier naar hun zin hebben.

Mijn werkzaamheden zullen voornamelijk ondersteunde en administratieve taken zijn.

Wanneer ik niet aan het werken ben, ga ik graag op pad met mijn familie, ben ik lekker veel bezig met mijn zoontje, hou ik van lekker eten en loop ik graag een stuk met onze hond.

Wie weet tot horens of tot ziens!

Joanna

Hallo, mijn naam is Joanna Opara. Ik woon in Sas Van Gent.
Ik ben geboren in Polen en ik ben in 2013 naar Nederland verhuisd.

Hier begon dan ook alles voor mij. Mijn eerste snuffelstage was op de kinderopvang. Ik wist meteen dat dit het voor mij was. Ik vind het mooi om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hun daarbij te ondersteunen.

Ik ben in 2022 afgestudeerd als Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Mijn laatste stagejaar mocht ik afronden bij Natuurkidz en zo ben ik in mei 2022 officieel gestart met werken. Ik werk vooral op de locaties in Westdorpe.

Diana

Dag allemaal, graag stel ik mij even aan jullie voor! 

Ik ben Diana Vale, woonachtig in Westdorpe. Vanaf 1 september ben ik gestart bij Natuurkidz met een leertraject als gespecialiseerd pedagogisch medewerker. Ik zal vooral te vinden zijn bij Rupsje Nooitgenoeg!

Ik ben mama van 3 kinderen en een echt bezig bijtje.

Zo ben ik actief als vrijwilliger bij KidsplaSa Westdorpe en bij de activiteitencommissie op de basisschool van mijn kinderen.  

Ook kun je me regelmatig vinden als schminkster op evenementen of bij kinderfeestjes. In mijn vrije tijd doe ik leuke dingen met mijn gezin of ga ik wandelen met de hond.
Met mijn achtergrond binnen de psychologie en sociale dienstverlening zal ik jullie kindjes met veel liefde verzorgen. En ze vooral zichzelf laten zijn en plezier laten beleven!
Liefs Diana
Inmiddels ben ik gediplomeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en start ik vanaf september 2024 op de locaties in Westdorpe met werken. 

Lucie

Graag zou ik me willen voorstellen. Ik ben Lucie Brugge en woon in IJzendijke en ben sinds de komst van de jongste bewust alleenstaande moeder van 4 kinderen geboren in 2010, 2012, 2013 en 2020. In mijn vrije tijd ben ik geregeld bij de scouting in IJzendijke te vinden.

Samen met mijn kinderen volg ik sinds afgelopen jaar muziekles (saxofoon) en oefenen we het samenspel in het jeugdorkest van IJzendijke. Ook vind ik het fijn om zo nu en dan eens te klussen in huis of tuin. In de zomers ga ik altijd met de kinderen kamperen op kleine campings in de natuur met de tent en doen we uitstapjes naar oa verschillende musea.

Ik heb jaren in de gehandicaptenzorg gewerkt, hierin ben ik begonnen op mijn 19e jaar als bijbaan naast mijn studie HBO Pedagogiek en later vast. Eerst werkte ik veelal op verzorgende groepen, kindergroepen, jongerengroepen en later ook op groepen met moeilijk verstaanbaar gedrag (volwassenen). Mijn wens was om wat meer in de buurt te gaan werken, liefst weer met kinderen en ook stond ik open om eens wat anders te gaan doen. In gesprek met Mandy bleek dat er ruimte was bij jullie om eerst als pedagogisch medewerker de organisatie te leren kennen en ondertussen ingewerkt te worden als beleidsmedewerker/ coach binnen Natuurkidz.

Ik vond het best spannend om deze stap te zetten, maar heb er tot nu toe nog geen moment spijt van gehad van de overstap (oktober 2022). Momenteel volg ik nog diverse bijscholingen toegespitst op de kinderopvang en op (beeld)coaching.

Silke

Mijn naam is Silke Pielaet, en woon samen met mijn vriend Bart in Terneuzen.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig door te knutselen of te tekenen.
Ook houd ik van zingen en dansen. Daarnaast ben ik graag aan het werk in mijn tuin, vind ik wandelen leuk en vind ik het reuze gezellig om op mijn neefjes en nichtjes te passen.

Na 6 jaar als vaste verkoopspecialist en kids-verantwoordelijke te hebben
gewerkt bij Omoda in Terneuzen, heb ik super veel zin om in het nieuwe jaar te
beginnen op kinderopvang ’t Kreekeltje en de BSO in Westdorpe!

Per februari zal ik de BBL opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker
gaan volgen op Scalda. Ik kijk er naar uit om jullie kind een gezellige en leerzame dag te bezorgen
waarbij ze zich veilig en geborgen voelen. 

Lisa

 

Geralda

 

Anne-Laure

 

Cindy

 

Kirsten

 

Silvana

 

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleefd in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.

 

 De Kreekels

De vlinders

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Natuurkidz