Buitenschoolse-opvang Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse opvang

Dé buitenschoolse opvang waar altijd iets te doen is. Door het ruime buitenterrein (1000m2) waarover we beschikken bij Rupsje is het nooit saai. Ons buitenterrein beschikt over verschillende hoeken waar bso kinderen kunnen ontdekken en spelen. Voor de oudere kinderen is het achterste terrein aangelegd waar zij kunnen bouwen, klimmen, fietsen en nog zoveel meer.

Op dit achterste terrein zullen we ook het project moestuin gaan starten. Zo gaan we met de kinderen heerlijke groente en fruit laten groeien, waar we ook weer van kunnen gaan eten.

Voor de jongere bso kinderen is er het middelste terrein, dit is een natuurspeeltuin waar in alle vrijheid en fantasie gespeelt kan worden in de buiten keuken, op de trampoline, of in de zandbak.

Op ons terrein leven ook kleine boerderijdieren, op dit moment hebben we 1 konijn en verschillende kippen. Onze kippen worden ook verzorgt samen met de pedagogisch medewerker. Dagelijks eitjes rapen en voorzien van voeding en vers water, zijn taken waar de kinderen hun middag mee kunnen vullen.

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleefd in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.
 

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Natuurkidz