Flexibele kinderopvang in Philippine

Voor flexibele kinderopvang in Philippine en Westdorpe kunt u bij Natuurkidz op terecht. Wij zijn zeven dagen per week geopend en leveren 24 uursdiensten. Dit betekent dat u met een gerust hart naar uw werk kunt. U haalt uw kind op wanneer het u uitkomt. Kinderen kunnen zelfs heel vroeg in de ochtend bij ons terecht. Wij helpen dan met ze wassen en aankleden. Ook ’s avonds brengt u uw kind naar de opvang, bijvoorbeeld als u een nachtdienst draait.

24 uur per dag beschikbaar
Weekendopvang
Ervaren in Babygebaren

Inschrijven

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.
 

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Breng uw kind naar flexibele kinderopvang in Philippine en Westdorpe

Bij ons klopt u aan voor verschillende soorten opvang. Zo bieden wij onder andere voorschoolse, tussenschoolse en naschoolse opvang aan. De kinderen worden door één van onze leidsters naar school gebracht en/of van school gehaald. Uiteraard blijft de leidster aanwezig tot het gaan van de bel. Gaat uw kind nog niet naar school? Dan doen ze mee met de dagindeling op de flexibele opvang in Philippine en Westdorpe.

De visie in onze kinderopvang

De eigenheid van elk kind staat centraal bij onze flexibele kinderopvang in Philippine en Westdorpe. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen zich veilig, geaccepteerd en gerespecteerd voelen in onze opvang. Het plezier van de kinderen staat voorop. Vanaf het begin besteden wij al aandacht aan de ontwikkeling bij kinderen. Op de babyopvang maken wij gebruik van Babygebaren. Zo leert een kind al vroeg communiceren met anderen. Kinderen met de basisschoolleeftijd zijn in Westdorpe actief bezig bij onze BSO gericht op sport. In Philippine leren de kinderen over de natuur tijdens de buitenschoolse opvang.

Schrijf uw kind vandaag nog in

Heeft u interesse in onze flexibele kinderopvang in Philippine of Westdorpe? Schrijf uw kind gemakkelijk vandaag nog in via ons inschrijfformulier. Voor vragen of meer informatie over onze kinderopvang in Philippine belt u naar 0115-491530. Onze kinderopvang in Westdorpe bereikt u via 0115-450605.

Natuurkidz