Gezonde kinderopvang

Zoekt u een gezonde kinderopvang waar de natuur en voeding centraal staan? Bij Natuurkidz ligt onze focus op het bevorderen van de fysieke en emotionele gezondheid van uw kinderen. Dit doen we door middel van natuurlijke voeding en educatieve activiteiten in de buitenlucht. Bij ons staat gezondheid voorop, niet alleen in ons voedingsbeleid, maar ook in de manier waarop we met de kinderen omgaan en ze de wereld laten verkennen.

Bent u op zoek naar een gezondheidsgerichte kinderopvang?

Inschrijven

Ook weekendopvang
Op verschillende locaties
24 uurs dienstverlening

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.
 

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Voordelen van onze gezonde kinderopvang

Het inschrijven van uw kind bij onze gezonde kinderopvang is een investering in hun toekomst. Onze aanpak verzekert niet alleen een veilige en stimulerende omgeving, maar legt ook een solide basis voor gezonde leefgewoonten. Bij onze vestigingen in Philippine en Westdorpe kunnen kinderen zich helemaal uitleven middels sport. Bovendien bevordert ons programma de lichamelijke gezondheid door veel beweging en spel in de natuur, wat bijdraagt aan een betere ontwikkeling en weerstand. Bij ons kinderdagverblijf zorgen we voor een gezonde kinderopvang.

Onderneem nu actie voor een gezondere toekomst

Bent u geïnteresseerd in wat onze gezonde kinderopvang voor uw kind kan betekenen? U kunt u online inschrijven voor onze kinderopvang en zorgen voor een gezonde start van hun ontwikkeling. Neem voor vragen telefonisch contact met ons op of vul vandaag nog ons inschrijfformulier in. Wacht niet langer, maak deel uit van onze gemeenschap waar gezondheid en natuur hand in hand gaan.

Natuurkidz