Natuur BSO in Philippine

De kinderen besteden samen met de leidsters aandacht aan de natuur op de BSO (buitenschoolse opvang) van Natuurkidz in Philippine. Wij vinden het belangrijk om de kinderen kennis over de natuur bij te brengen. Zij leren bij ons over verschillende bomen, planten, bloemen en insecten. Ook gaan wij de natuurtuin in met de kinderen tijdens de buitenschoolse opvang. Zo leren de kinderen over de natuur en passen zij de geleerde kennis direct toe. Bovendien bevordert een natuurrijke omgeving de creativiteit en verbeelding van kinderen, terwijl het tegelijkertijd een kalmerend effect heeft. Zo draagt ons kinderdagverblijf met natuurtuin bij aan een gelukkiger en gezonder welzijn.

Laat uw kinderen de natuur leren kennen in onze kinderopvang

Inschrijven

Gezonde kinderopvang
Weekendopvang
Ervaren in Babygebaren

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.

 

 

't BSO de Kreekels

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

De natuur in met de BSO in Philippine

Ultieme beleving in de natuur staat bij de BSO in Philippine centraal. Bij onze opvang ligt een ware natuurspeeltuin. Hier kunnen de kinderen op zoek naar de wonderen van de natuur. Met de kinderen maken wij zo nu en dan een wandeling naar de Braakman. Dit vinden zij geweldig. In de herfst bekijken wij de vele verschillende paddenstoelen en in het voorjaar bekijken we de nieuwe bladeren aan de bomen. Kinderen leren bij onze buitenschoolse opvang met natuurtuin zelfs om een kampvuur te maken. Hebt u naast buitenschoolse opvang behoefte aan andere soorten flexibele kinderopvang? In Philippine kunt u, naast de BSO, terecht voor de weekendopvang. Is uw kind pas een paar maanden oud? Wij faciliteren op ons kinderdagverblijf met natuurtuin in Zeeuws-Vlaanderen tevens opvang voor baby’s.

Schrijf uw kind in bij onze buitenschoolse opvang met natuurtuin

Schrijf uw kind in bij onze BSO in Philippine via ons inschrijfformulier, zodat hij of zij lekker mee de natuur in kan. Wij halen de kinderen op na school en laten ze al spelend leren over het leven in de natuur. Zo kunnen zij hierover leren in het bos of in de natuurtuin van ons kinderdagverblijf. Hecht u als ouders belang aan een groene opvoeding en de ontwikkeling van uw kind in harmonie met de natuur? Dan is ons kinderdagverblijf met natuurtuin een mooie oplossing. Voor vragen neemt u contact met ons op via 0115-491530.

Natuurkidz