Peuteropvang in Westdorpe

Voor kinderen tussen de twee en vier jaar faciliteren wij peuteropvang bij Natuurkidz in Westdorpe. U brengt uw kind in de ochtend en kunt uw kind na één of meer dagdelen weer ophalen. Wij hanteren dagindelingen om de kinderen op een leuke manier bezig te houden. Doordat we onze dagindelingen op de verschillende dagen grotendeels hetzelfde houden, wennen de kinderen aan vastigheid en structuur.

24 uur per dag beschikbaar
Weekendopvang
Ervaren in Babygebaren

Inschrijven

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.
 

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Thematische en vrolijke peuteropvang in Westdorpe

Eens in de paar weken introduceren wij op onze peuteropvang in Westdorpe een nieuw thema. Hier koppelen wij verschillende activiteiten aan. De liedjes, spelletjes, voorleesboeken en gesprekken hebben te maken met het desbetreffende thema. Zo leren de kinderen spelenderwijs over verscheidene onderwerpen en wordt hun algemene interesse langzaam maar zeker steeds uitgebreider. De kinderen kiezen elke ochtend, naast de verzonnen activiteiten, ook voor verschillende spellen. Met mooi weer gaan wij lekker naar buiten. Aangezien wij meerdere groepen hebben, kunt u uw kinderen in verschillende leeftijdscategorieën bij ons onderbrengen voor dagopvang. Zo hebben wij naast peuteropvang ook:

Taalverteltas voor vroege, leuke educatie

Na een rondleiding op onze opvang in Westdorpe ontvangt u voor uw peuter een taal-verteltas. In deze tas zitten leuke en educatieve materialen voor thuis. In de tas zit onder andere een puzzel en verschillende soorten informatie over organisaties die interessant zijn voor ouders met een peuter. De informatie kunt u na de rondleiding op een voor u rustig moment bekijken en lezen. Daarnaast kunt u spelenderwijs aan de slag met de educatieve middelen met uw peuter.

Schrijf uw peuter in voor plezierige opvang

Bent u benieuwd naar onze peuteropvang in Westdorpe? Maak dan gerust een afspraak door te bellen naar 0115-451324. Wij beantwoorden graag alle vragen over onze peuteropvang en onze werkwijze. Vul bij enthousiaste interesse ons inschrijfformulier in voor een vrijblijvende offerte of voor de inschrijving van uw peuter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Natuurkidz