Sport BSO in Westdorpe

Sport is een belangrijk aspect op de BSO van Natuurkidz in Westdorpe. Na een hele dag op een stoel te zitten, zijn kinderen enorm toe aan een fijne uitlaatklep. Bij ons op de buitenschoolse opvang krijgen de kinderen alle ruimte om lekker te ravotten en te sporten. Zij kunnen al hun energie kwijt op een leuke en gezonde manier in de buitenlucht. Met slecht weer sporten we vrolijk binnen verder.

Bent u benieuwd naar de activiteiten in onze kinderopvang?

Inschrijven

Ook weekendopvang
Op verschillende locaties
24 uurs dienstverlening

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.
 

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Wij doen aan sport op de BSO in Westdorpe

Wij leggen de nadruk op sport tijdens de BSO bij ons in Westdorpe. Elke dag besteden wij in de planning tijd aan actieve sport- en spelactiviteiten. Wij motiveren en stimuleren kinderen in hun ontwikkeling op persoonlijk en sociaal vlak. Kinderen brengen daarom gerust eigen ideeën aan. Het zijn namelijk de kinderen die plezier moeten beleven. Op zonnige dagen brengen de kinderen veel tijd door in de natuur. Hierdoor bewegen zij en leren zij tegelijkertijd over hun groene omgeving. Bij onze flexibele kinderopvang wisselen wij veel af tussen de activiteiten.

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

Vul ons inschrijfformulier in en laat uw kind kennismaken met de verschillende soorten sport op onze BSO in Westdorpe. Voor de kleinere kinderen hebben we een leuk dagprogramma op de peuteropvang. Kinderen kunnen terecht op onze buitenschoolse opvang tot zij naar de middelbare school gaan. Natuurkidz is daarom voor lange tijd een vertrouwde omgeving voor kinderen. Bel naar 0115-450605 voor meer informatie.

Natuurkidz