Weekendopvang in Philippine

Bij Natuurkidz kunt u gebruikmaken van de weekendopvang bij onze locatie in Philippine. Ons kinderdagverblijf is doordeweeks elke dag geopend voor voorschoolse, tussenschoolse en buitenschoolse opvang. Daarnaast is er de mogelijkheid voor nachtopvang en opvang in alle weekenden en vakanties. Dit geldt ook op dagen waarop de scholen gesloten zijn en op feestdagen. Zo weet u zeker dat u gewoon naar uw werk of andere afspraken kunt gaan.

Schrijf je kind in voor weekendopvang

Inschrijven

24 uur per dag beschikbaar
Weekendopvang
Ervaren in Babygebaren

Kinderdagopvang

Bij ons staat de eigenheid van het kind centraal. Ieder kind is uniek en heeft een eigen karakter en ontwikkeltempo.

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Buitenschoolse-opvang

Dé bso waar je avonturen beleeft in de natuur. Midden in de natuur, kleinschalig en betaalbaar.
 

 

't Kreekeltje

Rupsje Nooitgenoeg

Peutergroep

De peutergroep biedt uw kind alle ontwikkelkansen en een goede aansluiting op de basisschool.
 

 

Olleke Bolleke

Rupsje Nooitgenoeg

Uw kind inschrijven voor weekendopvang bij onze locatie in Philippine

Bij ons op het kinderdagverblijf zijn uren flexibel afneembaar. Per week maken wij een planning. U kiest voor structurele opvang of plant wellicht eens in de paar dagen opvang. Zeker als u onregelmatige werkdagen heeft, is het inschrijven voor de weekendopvang bij onze locatie in Philippine een fijne optie. Wij dragen vaak baby’s tijdens de babyopvang. Het dragen van de baby biedt namelijk lichamelijke en psychische voordelen voor het kindje. Daarnaast hebben onze leidsters op deze manier hun handen vrij om bijvoorbeeld de peuters, kleuters en andere jonge kinderen bezig te houden. Bij onze opvang ondernemen we veel activiteiten in de natuur met de kinderen. Zo leren ze spelenderwijs de natuur kennen.

Leer ons kennen en maak een afspraak

Heeft u interesse in weekendopvang bij onze locatie in Philippine en wilt u uw kind inschrijven? Maak kennis met ons team door te bellen naar 0115-491530. Schrijf uw kind in via het inschrijfformulier en vraag via die weg ook geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij geven graag en snel antwoord op de vragen die u aan ons stelt omtrent het inschrijven van uw zoon of dochter voor weekendopvang bij onze locatie in Philippine. Plezier van het kind staat bij ons voorop en wij geven u ook graag een goed gevoel bij onze opvang. Daarom is het mogelijk om een rondleiding bij ons kinderdagverblijf te krijgen.

Natuurkidz